Select Page
Home / Over ons

Maak kennis met

het Queezy platform

Queezy biedt je toegang tot een platform waar je ál jouw websites – dat kunnen er gemakkelijk honderden zijn – kunt hosten, opzetten, bijhouden en meer.

Het Queezy platform

Queezy heeft een eigen agency, dat daar-so.nl heet. Toen wij in 2018 begonnen met het ontwikkelen van websites voor onze klanten, groeiden we gelijk heel snel. Onze IT-infrastructuur was daar niet helemaal op berekend, waardoor we performance problemen hadden met de websites van onze klanten. We zijn een groep IT’ers bij elkaar, dus we besloten een oplossing te bouwen die aan onze (enorm hoge) eisen zou voldoen.

Onze oplossing moest stabiel zijn en ervoor zorgen dat websites áltijd online zijn. Daarnaast wilden we constant op de hoogte zijn van wat er speelde, zodat we in konden grijpen wanneer er iets gebeurde. Omdat we een snel groeiend aantal websites onder onze hoede hadden, wilden we daarnaast een platform creëren dat gemakkelijk uit te breiden was en waar we overzicht kregen.

Die oplossing is het Queezy platform. Omdat deze oplossing uniek in de markt is en wij vinden dat iedere mkb-ondernemer een strakke en goed werkende website nodig heeft, hebben we besloten om ons platform ook voor anderen beschikbaar te maken!

Laat ons doen waar wij goed in zijn

zodat jij kan doen waar jij goed in bent!

Host, migreer, verwijder, kopieer en maak nieuwe websites aan in slechts 1 minuut
Gebruiksvriendelijkheid en veiligheid gaan hand in hand
Geen stress rondom het updaten van plug-ins, thema’s of je WordPress-installatie
Beheer gemakkelijk honderden websites tegelijk
Managed WordPress hosting = jouw site draait op meerdere servers = nooit meer downtime!

Manage gemakkelijk en veilig meer dan 1000 websites

Advies nodig?

Laat ons jou terug bellen

  • MM slash DD slash YYYY

 

Na het versturen van het bericht plannen wij het advies gesprek in op de gewenste datum.

De voordelen van Queezy

Als bureau ben je zomaar verantwoordelijk voor tientallen of zelfs honderden websites. Het bijhouden van ál die websites, het checken van plug-ins, thema’s en je WordPress installatie zelf en de compatibiliteit daartussen kost dan héél veel tijd. Dit lost Queezy voor je op.

Automatische backups? Zeker: we back-uppen alles automatisch naar een Amazon-server, daar hoef jij je geen zorgen over te maken.

Dat geldt overigens ook voor alle plug-ins en thema’s in de WordPress installaties van de website(s) die je beheert. Deze worden automatisch ge-update en wanneer er iets niet klopt, krijgen we daar meteen een melding van zodat we het razendsnel kunnen oplossen.

Deze actieve monitoring is een grote plus. We monitoren continu álles wat er op de websites gebeurt en we ondernemen direct actie wanneer we een melding krijgen.

Die meldingen krijg jij overigens ook te zien wanneer je inlogt in het platform. Ook als je veel websites in beheer hebt, zie je direct waar eventuele knelpunten zijn ontstaan.

In het platform krijg je een helder overzicht van alle websites die je beheert. Met één klik log je in op een van je websites – geen gedoe met wachtwoorden en vergeten URL’s om in te loggen.

Met Queezy is het maken van staging-omgevingen en het creëren van nieuwe websites een eitje. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig; iedereen kan gemakkelijk aan de slag met zaken waar je voorheen minstens twee developers voor nodig had. Staat jouw website helemaal gevuld en werkend klaar op een staging-omgeving? Met enkele klikken zet je hem live!

Het team achter Queezy

We hebben ons platform zelf uitgedacht, gebouwd en we houden het samen up to date. Vanuit ons kantoor in Groningen werken we met ons team om onze diensten continu te verbeteren.

Het monitoren van eventuele foutmeldingen en andere punten doen we samen: er hangt een groot scherm in ons kantoor, waar deze meldingen direct op getoond worden. Zo kunnen we ze meteen oppakken!

Wil je meer weten over ons platform of over ons team? Neem contact met ons op!

Onze samenwerkingen